Cum arata „La Plage”

Pe 27 iulie ABSOLUT COLOR îl aduce în România pe maestrul scandi-disco, Todd Terje, alături de simpaticul producător ucrainian, Vakula.

La Plage Club este locul unde, pe nisip, între palmieri, hamace și baldachine, cu cocktailuri servite în piscină, Todd Terje va îndulci noaptea iubitorilor de tropical jazzy disco. Spectacolul pus în scena de starul scandinav Terje va fi completat de valurile facute de Vakula, cu al său stil unic și preaiubit de Konotop House, iar suportul local va fi dat de Khidja si Fouchat.

Startul se dă la apus începând cu ora 20:00 și intrarea va fi 25 RON, pe toată perioada nopții.

Pentru a facilita accesul la locația din Otopeni, Color pune la dispoziție, gratuit, curse de transport pe ruta Piața Revoluției – La Plage Club , între orele 20:00 – 02:00 și respectiv 05:00 – 07:00, pentru întoarcere. Microbuzele vor pleca din sfert în sfert de oră.

Color încurajează și partajarea locurilor în mașini în sistemul carpooling prin www.4inmasina.ro. O noapte caldă răcorita de piscină și de muzica puternică al cărei volum foarte ridicat nu va găsi vecini pe care să-i deranjeze.

1 thought on “Cum arata „La Plage””

Leave a reply (we review all comments)