Autumn Hotel

  • by

Vineri, 5 iulie, de la ora 20:00, în grădina J’ai Bistrot din Bucureşti va avea loc un concert Autumn Hotel – proiectul lui Nick Făgădar de la Luna Amară. De această dată, din formula Autumn Hotel live vor mai face parte Dominic Csergo (tobe – Urma), Sorin Moraru (bass – Luna Amară) şi Adrian „OQ” Neagoe (chitară – Negură Bunget, Masterpiece) și Șerban Ontanu Crăciun (chitara – Luna Amară).

Albumul Autumn Hotel a fost lansat oficial în această primăvară printr-o serie de concerte la Cluj şi la Bucureşti. Cele 12 piese originale (şi un remix) au fost scrise de către Nick şi apoi orchestrate, interpretate şi înregistrate împreună cu invitaţii săi în Luna Recording Studio din Cluj – unul dintre puţinele studiouri profesionale cu echipamente high-end din ţară.
De la pop-rock la grunge, de la alternative înspre progressive, Autumn Hotel sună curat, intens, introspectiv pe alocuri şi alteori simplu, direct, în lumină. Albumul Autumn Hotel este editat ca produs Premium Digipak, în condiţii grafice deosebite, cu un booklet generos de 28 de pagini care include şi versurile pieselor. Acesta este disponibil în reţeaua librăriilor Cărtureşti din ţară şi poate fi comandat şi online la adresa nickfagadar@gmail.com.
Vă aşteptăm aşadar vineri, 5 iulie, la un concert deosebit Autumn Hotel la J’ai Bistrot Bucureşti alături de Nick Făgădar şi invitaţii săi din Luna Amară, Urma şi Masterpiece.
Ora de începere este 20:00 iar preţul intrării este de 20 lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)