Vocea din spatele filmului

  • by

Miercuri 3 iulie de la ora 20:30, avem plăcerea de a vă invita la un nou episod dedicat oamenilor de bine, de această dată în „casă nouă”, pe terasa GensDuBien, în curtea Institutului Francez din București (Bd. Dacia, nr.77).

Invitata noastră specială este doamna Irina Margareta Nistor, cel mai iubit critic de film și traducător de la noi, care ne va introduce în magia filmului prin intermediul unei discuții deschise cu publicul.

„Aș începe ca la Alcoolicii Anonimi, pentru că și cinematograful este o dependență, cu siguranță mai puțin nocivă și mai inventivă. Mă numesc Irina-Margareta Nistor și nu pot trăi fără filme, nici măcar în avion. Le văd de la 2 ani, când m-a dus mama pentru prima dată la un mic cinema, de mult dispărut, de lângă Sinaia, de pe la Cumpătul. N-am învățat să fiu cumpătată în privința vizionărilor, și îmi place să trec pe răboj, măcar pe la festivaluri, în continuare între 5 și 7 producții la 24 de ore, ca pe vremea când ”dădeam” voci pe video”. (Irina Margareta Nistor, în prezentarea personală, pe site-ul Radio Guerrilla).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)