Workshop-uri de design si ilustratie cu Visual Playground

Pentru a aplica la Visual Playground trebuie să răspunzi provocării de pe Experimentalist.ro cu o lucrare grafică proprie și să lași în descrierea lucrării un link către un portofoliu online sau blog, dacă ai așa ceva. De asemenea, aplicanții vor fi rugați să completeze următorul formular: http://www.visualplayground.ro/aplica/. Cei selectați în următoarea etapă vor fi anunțați prin e-mail sau telefon.

Miza este o sesiune de traininguri și workshopuri în perioada 15-28 iulie în București. Detaliile despre locul desfășurării, speakeri și altele vin după aunțarea câștigătorilor pe experimentalist.ro, prin e-mail direct de la organizatori.

Deadline de aplicare: 30 iunie ora 23:58.

Visual Playground este o şcoală gratuită de design şi ilustraţie organizată de Voluntari pentru Idei şi Proiecte care invită studenţii pasionaţi de aceste domenii, între 15 şi 28 iulie în Bucureşti, să participe la training-uri și workshop-uri cât mai aplicate și practice împreună cu experți din domeniu. Ne adresăm tuturor studenţilor din România, indiferent de anul de studiu sau facultate, pasionaţi de design grafic, ilustraţie sau branding, care au cunoştinţe de bază, o experienţă minimă în domeniu şi care doresc să se perfecţioneze. La finalul ediției vom organiza un vernisaj în care vom expune lucrările tuturor participanţilor.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)