Live Acoustic Duo cu Luiza Zan si Dan Byron

  • by

Luiza Zan & Dan Byron – Live Acoustic Duo

Duminica, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan si Dan Byron va asteapta la un nou concert in formula Live Acoustic Duo! De aceasta data, intalnirea va avea loc la J’ai Bistrot Bucuresti (calea Grivitei, nr. 55, sector 1).

Avand la dispozitie doar vocile si chitarele, Luiza Zan si Dan Byron ofera in formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat si de descris, ce-si trage sevele din background-ul lor artistic extrem de variat. Rock, pop, jazz, gospel, toate isi au locul lor in interpretarea celor doi, facand din Live Acoustic Duo o experienta ce trebuie traita macar o data.
Luiza Zan a inceput sa cante de la 3 ani, iar la 16 ani, cand l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotarat ca vrea sa cante jazz. Publicul o cunoaste fie din formatia Slang, alaturi de care a castigat premiul I la Cerbul de Aur in 2004, fie de pe urma numeroaselor proiecte de jazz alaturi de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian si Sorin Romanescu, printre altii), fie, recent, de pe urma prestatiei tulburatoare din spectacolul „Napasta” al lui Radu Afrim.

Dan Byron a invatat sa cante la chitara de unul singur si a facut de doua ori cate jumatate de Academie de Muzica, dar s-a plictisit de fiecare data – mai putin de cursul de compozitie. Acum este compozitor, vocalist, flautist si chitarist in formatia de rock alternativ/progresiv byron pe care a infiintat-o in 2006. Pana atunci a activat in alte cateva formule si formatii, cele mai notabile fiind Agathodaimon, Kumm si Urma.

Va asteptam asadar, duminica, pe 30 iunie, de la ora 20:00 la J’ai Bistrot Bucuresti cu ocazia unui nou concert Live Acoustic Duo cu Luiza Zan si Dan Byron! Biletele costa 30 de lei.
www.danbyron.ro
http://myspace.com/zanluiza

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.