Documentar despre cartierul Balta Alba

Adevărul e că sună mai bine în engleză – „White Pond”. Autorii își descriu intențiile în totalitate în acest proiect de pe IngieGogo. Extrag un paragraf care mi-a atras atenția:

„Dupa revolutia anticomunista din 1989, perioada anilor 90 a fost una foarte tulbure din punct de vedere socio-politic. Cu toate astea, muzical vorbind Romania a avut un bum muzical rock si jazz. In Salajan, o parte a carierului Balta Alba a aparut miscarea hip-hop romanesc. A fost practic pentru prima oara in Romania, cand un loc bine delimitat pe harta avea muzica lui proprie.”

4 thoughts on “Documentar despre cartierul Balta Alba”

  1. voi astia care ati stat in PM-uri, da-ti un semn sa vad despre ce e vorba si vorbim
    ma asteptam ca nemultumitii sa apara mai tarziu :O))

    astept un semn

  2. eu zic ca merita sa facem un documentar mai amplu…ca-s multe mituri pe care lumea trebuie sa le stie ….ma cunosti….da-mi add si hai sa stabilim un featuring ….thnx in advance.

  3. pey…spui povestea voastra …a cui va convine voua….pe noi astia care am ridicat cumva nebunia in cartier pana la apogeu…ne cam uitati….am stat in PM-uri si cred ca ai avea ce sa povestesti pret de cateva zeci de seriale daca ti-ai aminti si de mine….sau poate ca eram bun doar de tartor cand se facea vreo prostie…cine stie

  4. nu știu cum graseiezi tu în engleză, dar balta albă sună mai bine în română.
    alăturarea asta de cuvinte are ritm și, mai presus, o anumită savoare romantică.

Leave a reply (we review all comments)