Bucharest in Art

BUCHAREST IN ART presents – SUMMER IN BUCHAREST –
URBAN CULTURE, MUSIC & SHOPPING EXHIBITION
23 iunie // 11:00 – 20:00 // J`ai Bistrot

Pe 23 iunie, la J’ai Bistrot, va avea loc urmatoarea editie BUCHAREST IN ART, un concept ce promoveaza tinerii artisti.
Am pornit de la o idee simpla, insa ne-am propus sa mergem pe mai multe planuri, sa imbinam diferite stiluri, sa oferim lucruri inedite, cu personalitate, fiecare avand o poveste de spus.

Astfel, avem placerea sa te invitam la o editie proaspata, creata special pentru tine – SUMMER IN BUCHAREST- intr-o gradina chic si cocheta, ideala pentru reusita unui targ de poveste.

Pentru ca este vara si vrem sa purtam haine cat mai vaporoase, dar sa fim si in trend, accentul se va pune pe materiale fine si elegante: matase si dantela asezonate cu bijuterii unice.
Cu aceasta ocazie incepand cu orele 11:00, duminica vom prezenta peste 30 de exponati fashion, design, vintage, handmade & beauty.

Pentru ca o tinuta nu este completa fara un make-up impecabil, prezenta celor de la Le Coquette Salon va fi indispensabila! Cele doua stiliste Ana Maria Niculae si Beatrice Voinea iti vor destainui tainele esteticii si corectitudintea unui machiaj perfect. Pe toata durata evenimentului pasionatele vor primi gratuit o sesiune de makeup profestionist.

Daca parul nu te mai asculta sau iti doresti sa incerci o coafura care sa te puna in valoare, in calitate de hairstylist, Nura va reusi sa-ti satisfaca cea mai mica fantezie legata de podoapa capilara. Lasa te purtat de val pentru ca lucrurile la noi se intampla pe bune.

Pentru ca mainile sunt la fel de importante in finalizarea unui look imaculat, Sascha (http://facebook.com/mypsychonails), o tanara cu pasiuni pentru arta pe unghii va incerca sa te surpinda prin creativitatea cu care picteza si coloreaza. Lasa-ti unghiile sa creasca pentru ce de restul ne ocupam noi!

Poti sa alegi intre muzica, arta si shopping?
Dupa aceasta zi vei putea raspunde la intrebare, iar in functie de raspunsul tau, noi vom lua decizii pentru urmatorul BUCHAREST IN …

Tags:

Leave a reply (we review all comments)