The Woman Way

Joi, 20 iunie, orele 20:00, Imbold, Galeria prezintă în premieră în București vernisajul expoziţiei „ANOTHER LANGUAGE: THE WOMAN WAY” al tinerei pictorițe ANA ŞTEFANIA ANDRONIC. Joi, arta va fi la putere feminină datorită atmosferei create de fetele de la Muse Quartet.

„Another Language” este cel mai nou proiect al tinerei artiste și a fost prezentat pentru prima dată la Galeria CHROM din Bochum, Germania. Această expoziție dovedește cum mâna unei femei pictează despre ceea ce este viața, despre transformarea întunericului în lumină, despre a da formă fizică trăirilor.

Lucrările lui Buzu iau naștere din „întuneric”, de aici pornind simboluri și ideea călătoriei. Buzu a folosit o gamă restrânsă de culori fosforecente, adeseori respinse, în general, fiind o cale greșită în pictură, tocmai pentru a schimba cursul lucrurilor și a încerca să le ofere o altă valoare. Lucrările au luat formă și viață prin subiect, culoare și intervenție optică, mergând pe ideea nașterii din întuneric, precum viața.

Picturile sunt realizate în acrilice pe carton, pânză și placaj. Texturile și culorile sunt realizate prin folosirea „loviturilor” de pensulă și conferă aparențe de sticlă metalizată, texturi de catifea, mătase și alte materiale. Lucrările sunt proiectate pentru a fi văzute în trei modalități: la lumina zilei, cu folosirea lămpilor UV și în semiîntuneric.

Expoziția va fi deschisă în perioada 20 iunie – 19 iulie.

Tags:

1 thought on “The Woman Way”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.