Street Heroes la Electric Castle – MYSTERY ARTIST + set-up de skate, bmx si role

  • by

Muzică electronică, scene experimentale, set-up de skate, BMX, role, un castel, un lac, o moară și mult burn!

Alături de cele mai noi și progresive expresii din muzică și sport, burn atacă și Electric Castle cu o serie de happening-uri.
Muzica electronică progresează prin genul experimental, adresat celor puțini, pasionați și talentați. burn aduce la Electric Castle o scenă dedicată exclusiv acestui gen – scena indoor The Mill, unde, pe tot parcursul festivalului, vor avea loc proiecții de film, workshop-uri de producție muzicală – susținute de expertul în live visuals și creative works Daxx – și workshop-uri media&visuals&arts – oferite de AMB. Puțin după căderea serii, pe scena The Mill vor urca artiști precum Dannilov, Liar, 7th Sphere Project, Arme, WRK, Alex Chronic etc.

The Mill experimentează și la line-up. MYSTERY ARTIST e un artist român, precursor al muzicii electronice locale, a cărui identitate va fi dezvăluită sâmbata noaptea, la ora 12.00, odată cu primele note ale setului său.

Music by night, action sports by day.
burn aduce brigada de action sports în curtea castelului Banffy, unde amenajează, alături de Street Heroes, un setup de skate, role și BMX. Pentru prima dată de la înființare, gașca eroilor strazii iese din București, oferind comunităților locale de action sports & cultură urbană ocazia de a se exprima într-un super contest. Pe lângă concursurile de skateboarding, BMX și role – scena Street Heroes va oferi și lecții de graffiti, skate și bmx pentru începători.

Leave a reply (we review all comments)