I Heart Dacia

  • by

Pe 15 iunie IHeart Concept Store pune fashion-ul pe picior de egalitate cu alte forme de artă. Pentru că atunci când te îmbraci cu stil, apreciezi frumosul, sub orice formă artistică s-ar găsi el. Fashion, music & art!

Fashion
Am ales strategic locul și ziua pentru că la 500 de metri de noi se va desfășura Street Delivery. Înainte sau după Street Delivery, vă așteptăm să vedeți ce colecții v-au pregătit designerii voștri preferați. Vă divulgăm doar câteva nume: Silvia Șerban, IHeart Concepstore, Veronica Frisan.

Artă
Cele mai noi colecții vor putea fi probate doar cu muzică adecvată, așa că, vom avea DJ care vor mixa pe tot parcursul zilei. Artistul Nicolas Dornescaux este invitatul acestei ediții. El și a lui Expoziția Street Style Artist. Garantăm că merită văzută. Pentru tehnică, pentru culoare, pentru povestea din spate!

La ediția trecută, împletiturile rusești au avut mare succes, așa că am rugat-o din nou pe Costa Stavrositu să ne resfețe cu împletituri ca-n Moscova. A acceptat și îi mulțumim.

Cum e posibil ca de la atâta shopping să vi se facă și foame, PopUp Dinner va pregăti Tarte şi Quiche-uri demne de podium.

La desert, Wendy’s Secret Delights va aduce cupcakes și prăjituri delicioase!

Vă așteptăm cu drag. Cu Fashion, Music & Art. IHeart!

INTRARE LIBERĂ
https://www.facebook.com/iheartconceptstore?fref=ts

Pentru înscrieri ca expozant, vă rugăm să trimiteți un e-mail la alexa_veron@yahoo.fr

Tags:

Leave a reply (we review all comments)