GUILLAUME & THE COUTU DUMONTS live

  • by

Vineri 14 iunie Good Life aniversează un an printr-un party special la Palatul Ghika cu:

Emoții video: DAN BASU
Acces: 30 RON<01:00>40 RON

În ultimul an, numele GOOD LIFE a devenit sinonim cu petreceri funky fresh cu muzică bună, oameni prietenoși și atmosferă explozivă. De-a lungul timpului, alături de noi au fost câteva mii de oameni care au petrecut pe muzica a peste 20 artiști străini și locali, în venue-uri indoor cât și outdoor. Ne-am distrat împreună dansând până în zori pe hiturile unor DJ și producători de ultimă oră, dar și a unor nume deja consacrate din registrul disco, house și techno.

Am ajuns la prima noastră aniversare, de 1 an, moment în care tragem linie și ne aducem aminte de toate experiențele de până acum.

Primul eveniment marca GOOD LIFE l-a avut ca invitat pe Eliphino(UK), revelația muzicii electronice a verii trecute și a avut loc pe malul lacului, în Parcul Tangani, spațiul perfect pentru un summer celebration. Suportul local a fost aisgurat de către VRT, Diegys, Snygg, Charlie Boy și am avut parte de visuals-uri deosebite din partea lui Dan Basu.

Al doilea invitat a fost Finnebassen(NO), cel care ne-a încântat serile cu melodii ca „If you only knew” sau „Touching me”, un alt newcomer care și-a continuat ulterior ascensiunea în scena electronică internațională. De această dată ne-am adunat la The Roof, terasă la înălțime, care ne-a oferit o priveliște deosebită pe tot parcursul serii. Ceilalți artiști invitați au fost That Couch Funk Collective, Indie Jules, OK Corral, Charlie Boy, Mihai Frențiu.

Datorită feedbackului extraordinar, al treilea eveniment a avut loc în același venue deosebit, invitat de seamă fiind de această dată producătorul și DJ-ul german Doctor Dru, unul dintre preferații noștri și ai publicului nostru. Charlie Boy, Snygg, Bogdan, Ștefan Radu și câștigătorul concursului de mixuri GOOD LIFE, Maman, au menținut atmosfera pe tot parcursul serii.

În toamna lui 2012 am continuat cu al 4-lea eveniment la The Ark, unde Jobe (UK) și Kres(IT) au reprezentat atracția muzicală a serii. Nu s-au lăsat mai prejos nici artiștii locali Kosta, Heion și That Couch Funk Collective.

Dusky (UK) și Robosonic (DE) s-au alăturat, în octombrie 2012, lungii liste de artiști care au încântat publicul GOOD LIFE de-a lungul anului, într-un alt eveniment exploziv la Atelierul de Producție.

În 2013, am început sezonul cu vechiul nostru prieten, Doctor Dru(DE), care a ținut publicul prezent în Gaia Boutique Club pe ringul de dans până dimineața.

Artistul cu numărul 3 în topul Billboard la ora actuală, Tom Demac (UK) a fost catalizatorul celui de-al doilea eveniment al anului, la Mora Avangarde Bar. Într-un decor deosebit, am petrecut toată noaptea pe beat-urile deep și sexy ale artistului britanic, cât și pe muzica lui Charlie Boy și The Model.

Al treilea eveniment al anului a avut loc la Tete-a-tete, în Parcul Herăstrău, unde am avut parte de prezența aclamatului DJ și blogger suedez Chris Jylkke. Răsăritul în parc l-am prins pe vibe-uri catchy și groovy, susținute de OK Corral, Moonsound și Charlie Boy.

Iată-ne ajunși la pragul de 1 an, ocazie care merită sărbătorită cum se cuvine, cu surle și trâmbițe. De aceea i-am invitat pe canadianul Guillaume & The Coutu Dumonts,Posh, Charlie, Charlie Boy și Snygg să celebrăm cum știm mai bine – în stilul caracteristic GOOD LIFE!

Vă așteptăm alături de noi cu GOOD vibes, great people și atmosfera exquisite din Palatul Ghika pe 14 iunie. be GOOD!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)