Running Clouds

  • by

Marti, 11 iunie, Running Clouds vine in Control cu un proiect muzical proaspat ce combina rocK-ul alternativ cu pasaje specifice rock-ului progresiv.

Intrare libera.

Running Clouds a luat fiinta undeva pe la sfarsitul anului 2010.

Ideea de trupa le trazneste lui Vlad (vocal) si Turcu (chitara), dupa ce se cunoscusera de cateva ore la o petrecere. Urmeaza procesul creativ, din care pe loc, iese prima piesa ( daca va va placea World of Grey, aveti sa-i multumiti si unei mese de bucatarie care a sevit drept spatiu meditativo-haotic pentru compunere). Dupa alte doua saptamani de compus, cunoscut mai bine, impartit aceeasi camera, mancare si muzica, iau nastere primele 8 piese ale trupei. Porneste apoi cautarea celorlalti membrii ai trupei, unde aterizeaza Achim (bass) si, in formula actuala, Edy (tobe). Prima aparitie live se produce in martie 2011in clubul Elephant. Urmeaza scene din Bucuresti si alte orase, unde trupa imparte scena cu nume mai mari si mai mici din scena rock-ului romanesc.

Running Clouds gadila rockul alternativ ducandu-l spre rock progresiv, fiindca il gadila prea tare, iese de pe timp si schimba prea multe pasaje muzicale.

De ce sa fiti in public la un concert Running Clouds?
Pentru ca nu stii la ce ar trebui sa fii mai atent, la chitara sau la voce, pentru ca o sa te intrebi daca Turcu mai are splina dupa cat de mult a sarit, pentru ca o sa te doara burta de ras de glumele lor, de costumatii si de atitudine ,pentru ca Achim o sa bea mai mult beri decat tine in timpul concertului si… pentru ca la final ultimul strop de energie al trupei ramas se duce catre tine.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)