Lansare All Hollow #4 – Luminita Gheorghiu pe coperta

  • by

Luminita Gheorghiu este coperta numarului 4 All Hollow

Vineri 7 iunie se lansează la TIFF ultimul număr All Hollow. Unul dintre cele mai mari nume ale cinematografiei romanesti, actrita Luminita Gheorghiu, este coperta editiei de vara 2013 a revistei All Hollow. Ca de fiecare data, proiectele All Hollow incearca sa scoata vedetele din zona lor de confort. Departe de a se afla la primul succes international si dupa mai bine de 30 de ani dedicati filmului si teatrului, actrita a acceptat sa participe la un concept inedit pentru pictorialul de coperta al revistei.

Materialul realizat de fotograful Barna Nemethi, stilistul Ovidiu Buta si make-up artistul Alexandru Abagiu dezvaluie deopotriva usurinta de a intra in roluri atipice si munca si dedicatia ce se ascund in spatele unui mare om si actor, lucruri care fac din Luminita Gheorghiu o forta inepuizabila.

Pentru fiecare numar, All Hollow organizeaza o petrecere de lansare, insa de data aceasta evenimentul va avea loc la Cluj, in cadrul TIFF (Transilvania International Film Festival, editia a 12-a). Una dintre surprizele pregatite pentru TIFF este lansarea unui scurt metraj ce le are ca protagoniste pe Luminita Gheorghiu si Monica Birladeanu, realizat de The Warden Collective (trio-ul Griffon & Swans, deFilm si Digital Cube).

Petrecera de lansare va avea loc vineri, 7 iunie, la Club Midi si ii are ca invitati speciali pe Robin and the Backstabbers, Lights Out si Gojira (Policlinic).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)