CONCURS: castiga doua invitatii la Electric Castle

Update: random.org a extras câștigătorii. Ei sunt Cristina (#110) și Adrian (#85). Mulțumim tuturor participanților pentru efortul depus, sperăm că v-a plăcut și vouă să le scrieți așa cum ne-a plăcut și nouă să le citim 🙂

A mai rămas puțin până la festivalul de muzică din Castelul Banffy de lângă Cluj – Electric Castle, motiv de bucurie și de concurs aici la Feeder. Lasă un comentariu aici în care să descrii prima imagine care-ți vine în minte când te gândești la sintagma „castel electric”. Nu e concurs de creativitate, câștigătorii vor fi extrași aleatoriu și anunțați aici pe 12 iunie.

Termen limită – 11 iunie. Nu uita să treci în câmpul corespunzător din formularul de comentarii o adresă de email validă pentru a fi contactat în caz de câștig. Succes tuturor!

Tags:

168 thoughts on “CONCURS: castiga doua invitatii la Electric Castle”

 1. Ma gandesc la un monument care se trezeste incet dar intens, se scutura de praf, se uita in jur si oamenii il recunosc iarasi. Rezoneaza cu mediul si prinde viata electrizat ca si creatura lui Victor Frankenstein, asa ramane in istorie “castelul electric”.

 2. hmmmm, prima imagine arata ca un loc verde, cu un castel cu foarte multa energie, cu multe corturi, al meu cel mai colorat:)) cu posibilitatea de a sta acolo cu prietenii mei vreo 3 saptamani:))
  mult vibe bun, dance&sound!

 3. Un castel construit din (sau macar dominat f tare de) diverse tipuri de surse de iluminat…arde retina, nu stinge lumina :P.

 4. Imi imaginez ceva sociopato-eclectico-fashion, Lady Gaga si Frankenstein ca ingrijitori ai castelului,urcand si coborand trepte de piatra inguste,planuind ce le vor face curiosilor.

 5. O macheta de tren 1/2o, cu un tren vintage care urca incet, trece prin tunele, mai deraiaza pe pantele mai abrupte si sus un mic castel cu cateva becuri care licaresc atunci cand trenul deraiaza.

 6. imi vine in minte o imagine dumbrava plina de lumini si proiectii care se reflecta si in lacul din apropiere intr-un buchet de bit-uri grave

 7. Castle high up in the clouds, powered by lightning and serving as HQ for the “storm planning team”, part of Mother Nature Inc.

 8. Ma gandesc numai ca ‘something is happening there…and when you see the lights, you know that will be a heavy thing out there’

 9. Octavian Berceanu

  Un castel luminat cum nu s-a mai vazut (pentru ca factura este nesemnificativa) in care locuiesc cativa oameni filantropi, semnatari de contracte cu Hidroelectrica. Asa vad un castel electric…..plin de viata.

 10. se văzu deodată răsărind luna.
  deasupra castelului, deasupra turnurilor răsărise luna mai mare decât pământul.
  şi toate obiectele negre şiroiră umbre colorate
  şi umbra ei, a lui,a lor, şiroi o umbra colorata
  cu trupul subţire şi craniu enorm.
  dragostea neagră nu era dragoste.
  uneltele negre nu erau unelte.
  fusese fiară, coşmarul negru, apocalipsa, trezia
  fusese realul, stihia.
  “ciudat vis am visat”, “în care se făcea că lumea există”.

 11. amestec de intuneric industrial si lumina alba- metalica puternica in contrast cu camere cochete si lejere cu pereti varuiti in alb si lumina naturala. :))

 12. Pentru mine cuvintele castel electric imi evoca un spatiu facut in intregime din lumini, becuri neon, pereti din fascicole laser si cateva tesla coils pe post de stalpi de rezistenta.

 13. Cand spun electric castle ma gandesc la un castel inconjurat cumva doar de muzica, in care se pierde notiunea de zi-noapte pentru ca nu exista un capat. E in mijlocul multimii dar separat de lumea cotidiana.

 14. pendulum cu dinti de vampir in padure, lumini verzi si albastre. in castel e liniste, ghost party, se danseaza invizibil in draci.

 15. Dress code : pantaloni de piele, cămaşă cu volănaşi în faţă şi vestă de mătase, păr tapat vopsit verde crud cu mov-violet 🙂 .

 16. Dress code : pantaloni de piele + cămaşă cu volănaşe şi vestă de mătase + păr lung tapat şi vopsit verde cu mov .

 17. Un orologiu sună noaptea jumătate.
  În castel în poartă oare cine bate?
  – “Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit;
  Eu, şi de la party mă-ntorc matolit”

 18. Un castel pe structura de neoane roz, plutind pe un nor, cu artificii pe cer si un un amalgam de muzica artificala rasunand din interior!

 19. Un castel plin de lumini, lumnite, raze, lasere, baieti galanti, domnisoare cochete si muuulta muzica buna:)))

 20. Videoclipul piesei “King of my castle” de Wamdue Project :)… si clipul chiar ar merge ca visual pe castelul locatiei…

 21. Castel electric= atmosfera de basm combinata cu muzica contemporana ( ba chiar “nebuna”). Un castel vechi care trezeste amintirea timpului de mult trecut este readus la viata prin “electrizarea” noastra!

 22. ma gandesc la mega orasele viitorulu… care privite in ansamblu, de departe, cu turnurile lor imense, seamana cu un colosal castel electric. sci-fi shit right there.

 23. cand am auzit prima data de electric castle m-am gandit la castelul Disney care apare in intro-ul desenelor 🙂 pe un fundal de muzica si apus de soare, multe lumini si sky lanters

 24. Sergiu Prundurel

  Prima imagine care imi vine in minte cand ma gandesc la “castel electric” este un castel medieval cu turnuri si creneluri, genul de fortareata nu de palat, inconjurat de apa, in jurul caruia e integrat un roller coaster luminat cu neoane, al carui traseu intra pe un geam, iese prin spatele unui turn, intra iar pe poarta principala si asa mai departe. O imagine de genul ride-urilor din Disneyland

 25. mie imi vine in minte acel film “howl’s moving castle” in care toate piesele si spatiile din interior se rearanjau in functie de dorinta locuitorilor din castel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.