Whore’s Glory – International Sex Worker’s Day

  • by

Sâmbătă 1 iunie de la ora 16:00 la Spațiul Platforma (MNAC-Anexa, Calea Mosilor 62-68, etaj 1) are loc proiecția „Whore’s Glory”, urmată de un cerc de lecturi feministe.

Pe 2 iunie 1975, un grup de prostituate a ocupat biserica Saint Nizier din Lyon, protestand impotriva abuzurilor la care erau supuse de politie si autoritati. De atunci, 2 iunie marcheaza Ziua Internationala a Lucratoarelor si Lucratorilor Sexuali, si a miscarii pentru drepturile lor.

Cercul de Lecturi feministe, in parteneriat cu Carusel va invita la o intalnire mixta, deschisa publicului, la Platforma, sambata 1 iunie, de la ora 16. Vom viziona Whore’s Glory, un film despre viata unor femei care practica sexul cormercial in Thailanda, Bangladesh si Mexic si un scurt clip reprenzentativ pentru miscarea pentru drepturile lucratoarelor si lucratorilor sexuali. Pornind si de la textul “How To Be An Ally to Sex Workers”, redactat de lucratoare si lucratori de la Sex Workers Outreach Project din State, vom discuta despre lupta lor pentru drepturi si feminism, felul in care ne putem alia, ce putem si (ce ar trebui sa nu) facem. Pregatim de asemenea textul “How To Be A Feminist Ally to Sex Workers” de pe blogul The Life and Works of Olive Seraphim.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)