Introducing Live: Robi, electro-pop francez la J’ai Bistrot

edit: din cauza ploii concertul se amână pe mâine – 1 iunie.

<Introducing Live>: Electro-pop en français cu Robi, in premiera la Bucuresti!

Una din cele mai interesante prezente feminine recente pe scena electro-pop din Franta, Robi, va concerta la Bucuresti, vineri, 31 mai, in frumoasa gradina de la J’ai Bistrot, incepand cu ora 20:00, la initiativa Introducing Live.

In spatele numelui Robi se ascunde Chloé Robineau, o tanara pariziana crescuta in Africa si in Réunion, cantareata si cantautoare, ce a reusit, in mai putin de un an, sa impresioneze publicul francez si criticii muzicali deopotriva. Albumul sau de debut, L’Hiver et la joie, lansat pe cont propriu in februarie anul acesta, contine deja doua hit single-uri: On ne meurt plus d’amour, ales „videoclipul anului 2012” de cititorii revistei Les Inrockuptibles, si mai recentul Ou suis-je, o piesa electro-punk captivanta ce ii tradeaza influentele anglo-saxone.

Muzica lui Robi abordeaza teme poetice, ca timpul, dragostea, iluzia sau absolutul, iar influentele sale sunt diverse: de la Joy Division si Young Marble Giants la Beth Gibbons (Portishead), Suicide, The Kills, PJ Harvey sau Fiona Apple. Eleganta si senzualitatea sound-ului marca Robi sunt transpuse live, alaturi de trupa sa, intr-un show energic si antrenant caruia nu ii poti rezista!

Biletele la concertul Robi vor costa 15 lei si vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare. Pentru mai multe detalii, urmariti pagina de Facebook a evenimentului.

<Introducing Live> este un concept nou, initiat de OneDay Live, care isi propune sa aduca pe scenele din Romania trupe din noul val muzical din strainatate. Printr-o serie de evenimente unite sub umbrela unor spectacole de calitate, <Introducing Live> vrea sa creasca apetitul publicului roman pentru concerte cantate… LIVE, cum altfel.

Tags:

1 thought on “Introducing Live: Robi, electro-pop francez la J’ai Bistrot”

  1. Pingback: Chestionabil by day | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads