1 iunie pentru copii mari

  • by

Dupa ce editia din 2012 a adunat in studio multi oameni jucausi si gata sa-si redescopere copilul din ei, Uncle Jeb va invita la editia a doua a proiectului “1 iunie pentru copii mari”. Intre 1 si 14 iunie, asadar, sunteti asteptati la studioul nostru din spatele Pietei Romane pentru o mini-sedinta foto gratuita, in ipostaze de copil. Veniti cu jucarii de plus, masinute, papusi, acadele, inghetata sau pur si simplu cu prietenul cel mai bun. Noi o sa va intampinam cu bomboane, baloane si chef de pozat.

Daca vrei sa participi, tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii un mail (coliba [at] unclejebstudio [punct] ro) sau sa ne lasi un mesaj pe Facebook, in care ne spui ziua si ora la care ai vrea sa vii.

Fotografiile sunt gratuite, iar sedinta foto dureaza aproximativ jumatate de ora. Adresa noastra este str. Maior Dimitrie Giurescu nr. 7, et. 2, ap. 4 (dar interfon 5), sector 1, Bucuresti – langa ASE, intrarea Dorobanti. Campania dureaza intre 1 si 14 iunie.

Uncle Jeb are drept filosofie nu doar livrarea unor poze frumoase – ci livrarea acelor poze frumoase pe care si le doreste clientul, motiv pentru care este probabil cel mai prietenos studio de fotografie din Bucuresti.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)