1 iunie cu Metropotam

De ziua copilului, Metropotamul are chef de joaca si isi cheama toti prietenii pe terasa Baraka din Herastrau pentru a fi alaturi de el si a da in mintea copiilor impreuna. Vom incerca sa facem cel mai mare desen pe asfalt, ne vom aminti de jocurile din cartier (Ratele si vanatorii, Tara, tara, vrem ostasi!, Elasticul, Sotron, Frunza), vom picta, vom desena si vom modela cu plastilina. Metropotamul nu poate sa-si lase prietenii fara sa organizeze ceva special, asa ca si-a mai chemat cateva ajutoare minunate.

Si cum la ora 7 pm, ni se termina evenimentul, noaptea, Metropotamul va lasa in grija canadianului Stickybuds, ce vine special pe terasa Baraka, aflat in turneu european, pentru a-si incanta publicul pe ritmuri de Funk, DNB, Glitch Hop, Reggae si Breaks.

Stickybuds este originar de pe coasa de vest a Canadei si a reusit sa-si faca muzica cunoscuta in toata lumea. In ultimii ani, el a avut concerte in peste 14 tari, unde a reusit sa-si aduca publicul in extaz.

Datorita muzicii sale el a ajuns la Festivalul de muzica Shambhala din Canada (2005-2012), la Glastonbury (UK), Splore Festival (NZ), Burning Man (USA) si in clubul Space din Ibiza.

Tags:

1 thought on “1 iunie cu Metropotam”

  1. Pingback: Stickybuds | Feeder

Leave a reply (we review all comments)