Piata zilnica de vechituri la Palatul Vechiturilor

  • by

Undeva pe la Piața Muncii (mai exact pe Mihai Bravu nr. 192) s-a deschis Palatul Vechiturilor, un fel de okazii.ro doar că poți să și atingi produsul. E deschis de luni până vineri între 11:00 și 19:00 și în weekend (inclusiv duminică) între 10:00 și 15:00. Citez:

Piata Zilnica de Vechituri In Bucuresti
Consumul din zilele noastre submineaza baza de resurse naturale. Exacerbeaza inegalitatile, iar dinamica legaturii consum-saracie-inegalitate-mediu se accelereaza. Daca aceasta tendinta se pastreaza neschimbata – fara redistribuirea dinspre consumatorii cu venituri ridicate catre consumatorii cu venituri mici , fara o reconversie de la produsele poluante catre produse si tehnologii mai curate – problemele de consum si calitatea vietii se vor agrava in viitor.

Noi cei de la Palatul Vechiturilor credem cu tarie in puterea antreprenoriatului cu impact pozitiv pentru societate. Stim ca un proiect are nevoie de resurse pentru a se sustine si pentru a se dezvolta armonios. Am dorit insa o relationare cu tine care sa fie altfel. Diferita. Sanatoasa. Reala. Si, oricat de pretentios suna, credem ca se poate!

-via Andreea

Leave a reply (we review all comments)