Seara de scurtmetraje la Scrie despre Tine

  • by
  • May 30, 2013May 29, 2013

Joi seara de la ora 21:00 la Urbanesc se lanseaza 5 scurtmetraje noi pornind de la scene scrise în cadrul atelierului Scrie despre Tine.

Actiune, motor! Echipa Scrie despre tine lanseaza 5 scurtmetraje noi. Pornind de la scene scrise in cadrul atelierului Scrie despre Tine, doua camere si o mana de oameni cu rabdare, am vrut sa vedem ce se intampla daca incercam sa filmam cateva situatii in bucatariile si apartamentele noastre, ale dramaturgilor, ale personajelor.

5 povesti pornind de la situatii descrise de dramaturgii Andreea Lupu, Silviana Visan Carter, Irina Dobrita, Cosmin Briciu, Laura Gheorghe, interpretate de actorii: Silviana Visan Carter, Gilda Stan, Andreea Lupu, Ilinca Harnut, Alexander Fuhrmann, Stefan Patrascu, Oana Popescu si suprinse pe camera cu un ochi rabdator de echipa acestui prim proiect: Sorin Poama, Bogdan Marcu, Razvan Mihalachi, Stefan Patrascu, Vera Ion, Alin Zabrauteanu.

Ce a iesit? Veniti joi seara de la ora 19.00 sa vedeti.

Pentru noi, in mod clar, asta e doar inceputul, pentru ca ne-a placut atat de mult sa urmarim povestea fara sa tinem cont de „Regulile Filmului” , incat ne-am hotarat si cum vrem sa se cheme casa noastra de productie: „Nu vreau sa merg la Cannes”.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads