Les Elephantes Bizarres live

  • by

Joi, 30 mai, ora 21.00 în Sala Berlin (Control) – Les Elephants Bizzares se opresc din ”Turneul Zoologic” pe scena clubului Control si anunta cu mare alai lansarea unui nou album… anul acesta, cat mai curand posibil. Trompa sus!

Intrare: 15 lei
Sala Berlin / club Control – Str. Constantin, nr.4

Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale si de divertisment.

Trupa a devenit faimoasă gratie piesei “Hello (Says The Devil)”, lansată în 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu “The Boys”, “Have No Fear” si “Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

Dupa lansarea in 2012 a single-ulului ”Nu Ma Opri”, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima încercare a elefanților de a canta in limba romana, fiind un preview al tonusului de pe urmatorul album.

Les Elephants Bizarres:
Ștefan Matei (voce), Cătălin Rădoi/ Proka (voce și chitară), Hasan Nabulsi (bass), Claudiu Știrbei (tobe) și Nicolae Cazacu/ Nae(synth).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)