Ati de Chile feat Biluna jam session

  • by

Miercuri, 29 mai, de la ora 20:00 la Fratelli Espresso Bar (str. Nicolae Golescu, nr.5) pentru un concert inedit. Un muzician de excepție – Ati de Chile – și un grup de copii talentați din Centrul La BOMBA Studios Rahova-Uranus – Biluna jam session – ne-au pregătit un recital live de zile mari.

Centrul La BOMBA Studios Rahova-Uranus este o organizație non-guvernamentală cu o activitate de aproximativ 6 ani, care are are ca scop principal promovarea drepturilor omului și care se implică activ în rezolvarea problemelor sociale din interiorul comunității. Cel mai recent proiect îl reprezintă Școala în Stradă, un program amplu, ce vizează organizarea de activități educaționale, culturale și recreative.

Intrarea este liberă, însă vă invităm să recompensați actul artistic și să susțineți acești copii talentați, material sau prin donarea unor obiecte ce ar putea să îi ajute în scop educativ. Atenție! Această inițiativă nu este una caritabilă, ci reprezintă o investiție în viitorul unei comunități și a unor copii ce merită șanse egale.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)