O zi din viata

  • by

Luni, 27 mai, ora 20.30@Control:

TIFF 2013 Warm-up: Screening “Life in a Day” & Afterparty w. New Disorder
TOMBOLA pentru 1 Card TIFF

Luni, 27 mai, dupa proiectia documentarului “Life in a Day”, prezentat la TIFF in 2012, Raul si Tudor aka NEW DISORDER vin sa completeze seara cu un concept clujean de party indie rock, post-punk, new wave, brit-pop, electro-indie.

Pe baza talonului primit la intrarea la proiecțiile din 20 si 27 mai, vei putea participa la TOMBOLA, castigatorul fiind premiat cu un TIFF Card in valoare de 300 lei, care iti permite accesul la evenimentele din cadrul celei de-a 12-a editii a TIFF – Transilvania International Film Festival (Cluj-Napoca, 31.05 – 9.06.2013). Extragerea se va face la party de catre membrii New Disorder.

Facebook Event
Intrare la film: 5 lei (ora 20:30)
Acces gratuit la party (ora 21:30)
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr.4

Evenimentul este organizat cu sprijinul Transilvania Film.

O zi din viaţă – Life in a Day, un documentar original şi emoţionant alcătuit din filmuleţe postate de către oameni din lumea întreagă, a fost realizat de aclamatul regizor Kevin Macdonald (laureat al Premiului Oscar pt producţia One Day în September) şi produs de Ridley Scott (Gladiator, Hannibal, Black Hawk Down).

Documentarul compilează cele mai captivante înregistrări de pe YouTube într-un film de 90 de minute cu o formă dată de Macdonald, producătorul executiv Ridley Scott, producătoarea Liza Marshall și echipa lor, pentru a oferi o experiență unică care arată, cu o sinceritate amuzantă, veselă și atrăgătoare, ce înseamnă să trăiești azi pe pământ.

Producția este un lungmetraj generat de utilizatori, filmat într-o singură zi – 24 iulie 2010 – care a adus laolaltă comunitatea mondială pentru a imortaliza un moment din viețile lor.

Lumea a răspuns trimițând peste 80.000 de clipuri video pe YouTube, ajungând la peste 4.500 de ore de filme puternice și emoționante, cu contribuții venind din Australia până în Zambia, din inima metropolelor agitate până la cele mai îndepărtate și izolate colțuri ale lumii.

“Conceptul de New Disorder a luat naştere în primăvara anului 2011 din pasiune pentru muzică. New Disorder nu este doar o petrecere, ci un colectiv de oameni care apreciază muzica independentă de calitate. La evenimentele noastre obişnuite oferim un catalog variat de piese aparţinând unor artişti din genurile indie rock, post-punk, new wave, britpop, electroindie, alternative. Mai organizăm de asemenea şi petreceri tematice (dedicate unor trupe consacrate sau anumitor genuri de muzică), precum şi proiecţii de documentare muzicale.”

Tags:

Leave a reply (we review all comments)