Matroane si Patroane – 3 ani de Atelier de Productie

  • by

Vineri 24 mai Atelierul de Producție serbează trei ani. Vernisaj ora 20:00 | Afterparty 24:00

Eveniment provoked by Grolsch. Intrarea liberă!

La aniversarea a 3 ani de la deschiderea Atelierului de Producție, ne concentrăm într-un collective românesc de gagici care aduce împreună zona jucăușă de street art și cea mai serioasă, de șevalet, și petrecem ca in vremurile bune.

Ne reîntoarcem la muzica implicată social, punand gagici faine și rare din peisajul muzical românesc în rolul de cenzor și emițător.

Maria Balabaș dj set (București)
Maria experimentează în atât de multe zone muzicale încât rămâi surprins că nu a încercat dj-iala incă. De la radio, unde ascultătorii nu se văd, trece la platane pentru a ne deschide urechile și apetitul.

AIA (Cluj)
AIA invarte platanele cu grație și mult umor, jucându-se când cu beat-uri oldschool, când cu flow proaspăt, numai bine de mișcat șolduri și picioare.

Cris (Cluj)

Cris face Ardealul să danseze de mult timp, așa că n-am rezistat să nu o invităm pentru o porție sănătoasă de groove & love.
_________________________________________________

Fete, femei, gagici și tipe se ascund și se expun în același timp, fără să creadă în relevanța identității de gen. Putere și sex, mater și pater, feminin și masculin, intuiție și toane, toate formează specificul concretizat in mentalul colectiv, unde MAtROanele și PAtROanele sunt femei puternice, bătăioase, care impun un tip de respect asociat în mod convențional bărbaților.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)