Framing Chronology

  • by

Galeria Zorzini si McCann Bucuresti gazduiesc vineri 24 martie duo show-ul „Framing Chronology” al artistilor Herman Levente si Sandor Szasz, intrand astfel in circuitul Noptii Albe a Galeriilor. Bonus: Bogman responsabil de muzică.

SAVE THE DATE ! Pe data de 24 mai, incepand cu ora 19.00, Garajul McCann Bucuresti (strada Jules Michelet numărul 18) se transforma din nou in Pop Up Gallery si prezinta publicului bucurestean exopozitia de pictura „Framing Chronology”, a artistilor Levente Herman si Sandor Szasz, organizata in cadrul Noptii Albe a Galeriilor.

Levente Herman si Sandor Szasz sunt doi artisti internationali de origine romana, stabiliti in Ungaria, care traiesc si lucreaza la Budapesta; absolventi ai Academiei de Arte din Budapesta, Levente Herman si Sandor Szasz stapanesc tehnicile picturii si manifesta un interes constant pentru studiul amintirilor personale in relatie cu trecutul recent al estului Europei.

Muzica bună nu putea sa lipseasca din Garajul McCann Bucuresti: DJ Bogman este cel care va intretine atmosfera pe toata durata expozitiei.

Intrarea In Garajul McCann Bucuresti este libera!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)