Bold, The Nuggers

  • by

Vineri 24 mai la Pop-up se strâng artiștii din grupul Bold. Vernisajul are loc de la ora 19:00, iar de la 23:00 prestează The Nuggers.

ARTISTS

THE NUGGERS

INFO

POP UP
Adresă: Str. Nicolae Tonitza Nr. 11, Et. 2, Ap. 5
Contact: contactpopupgallery@gmail.com
Vernisaj NAG, 24 mai, ora 19:00
Concert live THE NUGGERS, ora 23:00
Program în cursul NAG: 19:00 – 04:00
25, 26 & 27 mai, vizionare cu programare, 16:00 – 21:00

BOLD este o unitate de masură a angajamentului personal în arta proprie, este o întoarcere de sens către latura introvertită, individualistă, pe principiul că fiecare individ acționând exemplar dă conținut calitativ lumii și timpului în care trăiește. Gestul ideatic se dorește a fi de la micro către macro, de la individ/artist către societate/cultură, de la sinceritate subiectivă către o analiză obiectivă a spectrului cultural, în căutarea unui liant existențial, conceptual și artistic.
Ne întoarcem către individul ca „atom” (cel mai mic element constitutiv al agregatului social) dintr-o dorință de explorare noncombativă a direcției evolutive a momentului istoric prezent. Acest moment este unul în care societatea este atomizată și individul alienat, unde reperele culturale ferme dispar inghițite într-un flux informatic ce crește exponențial, dizolvând nediscriminant într-o masă amorfă și omogenă toate particularitățile locale și individuale. Înțelegând prin imersie acest proces de formare a „omului nou” globalizat, poate vom reuși să deturnăm mecanismul în favoarea noastră, în încercarea de a deveni noi acel individ exemplar, pondere și ancoră fiecare în parte împotriva acestei „noi lumi brave”.

THE NUGGERS sunt o trupă de garage rock n’ roll din București, România. Ei cântă piese dure și alerte despre băutură, femei și alte prostii de prin 2010. Au lansat un EP la Ghost Highway Records și au un cântec inclus în compilația Future Nuggets.

POP UP este un spațiu epozițional ad-hoc cu o durată scurtă de viață, ce apare peste noapte (pops up) – Noaptea Albă a Galeriilor, pentru a găzdui materialul vizual propus de artiștii BOLD.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)