Fashion multibrand – Avanpremiere 12

  • by

Gala AVANPREMIERE 12 – Colectii 2013/2014

Gala AVANPREMIERE – cel mai important eveniment de fashion multi brand din Romania ajunge la cea de-a doisprezecea editie. Acesta se va desfasura pe 23 mai, la orele 20.00, in exotica si inedita locatie din Serele Bell’Agio Casa.

Pe lista numelor confirmate pentru cea de-a 12-a editie a Galei se numara designeri consacrati precum Natalia Vasiliev, Rhea Costa, Iris Serban, Ioana Ciolacu, Simona Semen, Fe(Male), Bianca Popp, Anca & Silvia Negulescu, carora li se adauga tinere talente precum: Alex Tunsu, M12 si Florina Ivascu. Editia actuala o sa aiba cel mai mare numar de colectii ce urmeaza sa fie prezentate, din intreaga istorie a Galei.

Cea de-a doisprezecea editie va avea loc intr-o locatie inedita: Serele Bell’Agio Casa. Ca si in editia cu numarul 11 a Galei AVANPREMIERE, acestea au fost redeschise in exclusivitate pentru aceast eveniment. O locatie speciala si atipica, niciodata folosita in astfel de show-uri, aducând un profund aer parizian, grefat pe un spatiu ideal pentru prezentari de moda profesioniste.

Gala AVANPREMIERE va asteapta la Serele Bell’Agio Casa, pe 23 mai, ora 20:00 alaturi de moda romaneasca de inalta clasa – inovativa si fara frontiere.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)