Verde-n fata

Romanian Design Week vă invită marti, 21 mai, ora 18:00, la Casa Carol 53 unde va avea loc expoziția „Verde-n față”. Evenimentul combină mai multe forme de expresie artistică, care își propun o interpretare a naturii, cu ajutorul unui amestec de tehnici și materiale diverse si actuale. Avem supă la ceaun afară, muzică și instalatii înăuntru, chef de poveşti si de dansat. Mai avem şi fotografie, mobilier verde, măsute de cafea in formă de frunze, cai verzi pe pereți, lucrări pe lemn și instalații cosmice.

Cine?
George Anghelescu
Cai verzi pe pereți
Doru Dumitrescu
Ioana Gorzo
Marele deget Mare
Poteca Studio
Vali Umbră
Mircea Struţeanu
Alina Turdean&Anca Trestian
Stefan Ungureanu

Ce?
E o bucată de natură controlată, într-un mediu urban, creată prin materiale și tehnici prin care nimic natural n-ar putea să fie în mod normal cuprins. Vrem să ne jucăm cu ce avem prin minte și prin sertare si să facem asta împreună. Punem cap la cap niște bucăți de lemn,niște tablă, câteva ghemotoace, plante, abțibilduri și muzică, câteva imagini din amintiri, împreună cu talente bucătăreşti și construcții meşterite.

Cum procedam?
Ne întâlnim și vedem împreună ce am făcut. O să ne uităm la instalații înăuntru și la instalații afară și o să facem asta pe muzică. Cu o porție de ciorbă în față, cu un pahar bine asezonat, facem cunoștințe noi și dansăm pe muzici frumoase.

Tags:

1 thought on “Verde-n fata”

  1. Pingback: Romanian Design Week – Preview | Feeder

Leave a reply (we review all comments)