Ping Pong Shop, Made in Romania + Obiectual

Sâmbătă 18 mai de la ora 18:00 se deschide showroom-ul Ping Pong Shop de la Fabrik (Intrarea Roma nr. 7).

Obiectual
Carti, etichete, papetarie, albume editie limitata, ambalaje finisate 100% manual, jucariile visate azi noapte dar si un film despre tiparul inalt/letterpress – folosit in multe productii Fabrik– sunt expuse in intrarea Roma, in cadrul expozitiei Obiectual.

Se recomanda atingerea a ceea ce este expus tocmai pentru a simti cum tehnici si tehnologii diverse se intalnesc – uneori surprinzator – intr-o bucata de hartie. Fabrik este un atelier interdisciplinar care creeaza obiecte din hartie de peste 13 ani.

Made in Romania
Odata cu Design Week Preview are loc si inaugurarea spatiului Ping Pong Shop, cu o prima vanzare de mobilier si obiecte de design interior de secol XX, cu focus pe design romanesc al anilor ‘60 – ’70, dublat de o expozitie de carti postale din perioada Republicii Populare Romane, ce ilustreaza obiecte de decor, mobilier si amenajari din anii ’60 – ’70.

In spatiul birourilor Fabrik, echipa Ping Pong prezinta expozitie cu o selectie de design industrial romanesc din a doua jumatate a secolului XX.

Ping Pong Shop functioneaza on line de 3 ani si dupa prezentele in pop-up shop-uri de la inceputul existentei noastre, spatiul de pe Intrarea Roma este primul loc in care se va afla un show room constant.

Program vizitare expozitie / magazin
Deschis 18 – 24 mai 2013
in fiecare zi 15.00 – 20.00

Vernisajul expozitiilor
Sambata 18 mai ora 18.00

Tags:

1 thought on “Ping Pong Shop, Made in Romania + Obiectual”

  1. Pingback: Vernisaj Romanian Design Week – expozitia centrala | Feeder

Leave a reply (we review all comments)