Fara compromisuri

  • by

Miercuri 15 mai la Legere, de la ora 19:00 (intrare liberă)
Fără Compromisuri
Spectacol lectură în cadrul Festivalului Scrie despre Tine
Cu: Cristina Gavruş, Sorin Poamă, Vera Ion, Mihaela Mureşanu

Despre piesă:

Mihaela și Florin sunt împreună de 15 ani. Ei îi e de multe ori frig. El o ține în brațe. El are o cicatrice de cuțit pe stomac. Ea e fată cuminte. Se îndrăgostesc în liceu. Merg la cofetărie. Merg în parc. Ea îl detestă. El o face să râdă. Ei îi place ”Hable con ella”. Lui i se pare un film bolnav. Mihaela și Florin își pregătesc nunta. Rochia e cumpărată. Invitațiile la fel. Însă Mihaela nu mai vrea să facă nici un fel de compromisuri.
Despre autoare:
Mihaela Mureșanu a lucrat 8 ani în publicitate, iar în prezent este PR freelancer. Din 2010 susține un curs de Planificare Media în cadrul Masterului de Modele de Comunicare și Relații Publice, în cadrul Universităţii București.
“Am început atelierul Scrie despre Tine acum un an și un pic. Aici mi-am exersat două abilități. Una, să scriu despre mine – nu mi-am dorit niciodată asta, dar acum știu că nu se poate altfel. A două, să mă ridic și să plec oricând, din orice situație. Când îți transformi viața într-o poveste, e mai ușor să preiei controlul asupra ei. Oricum ar fi, nu mai uiți că povestitorul ești tu”

Tags:

Leave a reply (we review all comments)