Parcare și detalii acces la Depeche Mode

  • by

Acces

Spectatorii sunt așteptați pe Arena Națională începând cu ora 17:00. Trupa Fox își va începe concertul de deschidere pe la 19:45. Pentru a evita aglomerația organizatorii recomandă:

  • dacă ai bilet la Gazon B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala intri prin Str. Maior Coravu
  • dacă ai bilet la Gazon A intri prin Str. Pierre de Coubertin
  • dacă ai bilet la Tribuna 2 Est și Peluza Sud intri prin Bd. Basarabia

Parcare cu plată

Va exista o parcare supraetajată de 1250 de locuri în care accesul se face prin Bulevardul Basarabia începând cu ora 17:00, contra unei taxe de 15 lei (per mașină), iar fiecare persoana din masina sa aiba deja biletul pentru concert achizitionat. La plecare, pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto vor fi indrumati catre un alt traseu, respectiv ruta Strada Serbanica Vasile – Strada Cernauti, cu iesire in Bulevardul Chisinau. . Desi se recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, fanii Depeche Mode vor avea la dispozitie si o parcare cu plata in incinta stadionului. Parcarea dispune de un numar limitat de locuri, 1250 in total, prin urmare este indicat ca cei interesanti sa vina cat mai devreme daca doresc sa beneficieze de unul dintre ele.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati la concertul de miercuri, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda publicului utilizarea mijloacelor de transport in comun, insa persoanele care aleg sa vina cu masina proprie vor avea la dispozitie o parcarea supraetajata. Aceasta va putea fi utilizata doar dupa ora 17:00, contra unei taxe fixe de 15 lei,

Recomandări, reguli

Veniți cu mijloacele de transport în comun pentru a evita aglomerația. In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Organizatorii atentioneaza publicul asupra faptului ca in cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate.

In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

foto: Depeche Mode live la Sofia

Ultimele bilete pentru concert se mai gasesc in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului. Luni si marti, bilete vor fi disponibile si la casa de bilete a Arenei Nationale, din Bulevardul Basarabia 37-39, intre orele 10:00-18:00, urmand ca miercuri, aceasta sa fie deschisa in intervalul 10:00 – 15:00. In ziua evenimentului vor functiona si casele de bilete din Bulevardul Pierre de Coubertin si Strada Maior Coravu, intre orele 10:00 si 21:00. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc zona de concert si doresc sa reintre, vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Organizatorii nu incurajeaza prezenta copiilor la astfel de concerte din cauza sunetului extrem de puternic, insa daca parintii aleg sa vina alaturi de cei mici la eveniment, acestia vor avea acces in zona de concert doar in baza unui bilet valid.

Leave a reply (we review all comments)