Cuantune lansează „I Jazz wanna be with you”

Albumul de debut al trupei Cuantune va fi lansat primavara aceasta, in data de 10 Mai, ora 22:00 la Godot Cafe-Teatru. Asteptat cu nerabdare de fanii din intreaga tara, albumul este dovada unui produs rezultat din pasiune, munca in echipa si dorinta de a crea ceva deosebit.

Stilul inconfundabil, greu de plasat între barierele unui singur gen muzical, plasează Cuantune printre puținele trupe cu un sound unic si captivant ce imbina intr-un mod armonios elemente de jazz, funk, soul, electro, hiphop, IDM si chillout.

Albumul este intitulat „I jazz wanna be with you”, piesele ce apar pe acesta fiind ca o insiruire de povesti, ce descriu in etape relatia unui cuplu de tineri indragostiti. Colaborarea cu artisti din Romania si nu numai, confera intregului ansamblu o nota de autenticitate, materializata intr-un album ce imortalizeaza starile, trairile si cunostintele artistilor care au contribuit la realizarea acestuia.

Cuantune dovedește diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon, oferind publicului amator de muzică show-uri pline de creativitate și originalitate.

Elizabeth – voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Andreas Aron – contrabass
Alexandru Olteanu – pian

Liviu Negru – chitara (invitat)
Vor onora cu prezenta invitati surpriza!

Intrare: 30 Ron (de la ora 22:00)

Albumul va beneficia de un turneu in tara. Printre datele comfirmate pana acum enumeram: Roman – 11 mai @City Garden (Hotel-Roman), Iasi – 17 Mai @Baia Turceasca.

Tags:

1 thought on “Cuantune lansează „I Jazz wanna be with you””

  1. Pingback: Cuantune – My Favorite | Feeder

Leave a reply (we review all comments)