Deformații

  • by

Luni 29 aprilie la Control are loc un spectacol de teatru despre ce a mai ramas. Un spectacol care vine si trece prin tine

Cu: Tudor Aaron Istodor, Diana Cavallioti, Toma Danila, Raluca Gheorgiu, Iulian Glita
Autori: Mitos Micleuseanu, Claudiu Komartin, Razvan Tupa, Adina Zorzini
Costume: Anca Cernea
Regia si adaptarea: Marcel Țop

Soundtrack: Nine Inch Nails, The Pixies, Diamanda Galas, Julee Cruise, Juno Reactor, David Lynch, Placebo, Romica Puceanu, Molokko, Death in Vegas, Richard Wagner, The Stone Roses, Carmine Coppola, Siouxsie & The Banshees, Einsturzende Neubauten, Bauhaus etc.

Intrare: 20 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr.4
Rezervari la : 0757047599

“„Deformații” este un spectacol reprezentativ pentru scena românească underground de azi. Și o dovadă că ea merită să existe.”(Cristina Modreanu – “Gandul”). “Lasciv. Incendiar. Adevarat.” (Cristina Rusiecki – “Time Out”)

“Sa ne imaginam ca suntem undeva la 30 de km de intrarea intr-un mare oras, o metropola, fie el Bucurestiul, New York-ul, Parisul etc… Este trecut de 11 noaptea si facem autostopul. Cineva opreste… Urcam… Ne apropiem de oras. Tot ce vedem pe geam in stanga si in dreapta sunt “Deformatii”… De la doi oameni, care se tin de mana sau se saruta, pana la prostituate, boschetari, nebuni care cersesc la marginea strazii, betivi, o femeie si un barbat care stau la o terasa… dar si ceea ce nu vedem, sutele de oameni care fac sex, care omoara, care isi marturisesc te iubesc sau te omor, sutele de oameni care se ascund sau se arata in acel moment (…)

Fragmente de oameni, de imagini, fragmente de sentimente, de emotii, de instincte, fragmente de crime, de omoruri, fragmente de mangaieri, de respingeri, apartinand milioanelor de oameni fragmentati ce vietuiesc fragmentat, intr-o lume confuz-fragmentata….

”Deformatii” este ca o raza de laser, o forma evoluata de vedere ascutit nocturna, care ne permite sa vedem si ceea ce este pe strada si ceea ce este ascuns de ziduri, de fier si sticla” (Marcel Țop)

Tags:

Leave a reply (we review all comments)