Eddie Izzard în România

Update: am primit şi comunicatul oficial din partea Emagic, biletele se cumpără de pe MyTicket începând cu 9 martie. Facebook event aici.

Cel mai cunoscut comediant britanic – pentru prima data intr-un show de stand up in Romania: Eddie Izzard – Force Majeure World Tour 2013!

Celebrul actor britanic Eddie Izzard, unul dintre cei mai apreciati reprezentanti ai fenomenului de stand-up comedy la nivel mondial, se va afla primavara aceasta pentru prima data in Romania. Inclus in noul sau turneu mondial intitulat Force Majeure, show-ul de la Bucuresti va avea loc pe 29 aprilie, la Sala Palatului, fiind organizat de Livehouse, in parteneriat cu Mick Perrin Worldwide.

Renumit pentru aparitiile sale ca actor in filme de top precum Ocean Twelve, Ocean Thirteen, Cars 2, The Simpsons, Valkyrie sau Chronicles of Narnia, Eddie Izzard este totodata unul dintre cei mai talentati performeri de stand–up comedy, show-urile sale printre care Dress to Kill sau Glorious fiind apreciate peste tot in lume. Castigator al prestigiosului trofeu British Comedy Award in 1993, Eddie a ajuns sa fie considerat astazi unul dintre cei mai valorosi comedianti din istorie, ocupand locul 19 intr-un clasament realizat de personalitati ale industriei de profil.

In decursul carierei sale exceptionale, Eddie a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, precum Madison Square Garden, Wembley Arena sau Paris Bercy, fiind primul comediant care a sustinut un spectacol individual la legendarului Hollywood Bowl din Los Angeles. De-a lungul timpului, printre cei care s-au bucurat de umorul lui Eddie Izzard fiind spectatori nelipsiti ai show-urilor sale, s-au numarat personalitati impresionante printre care Robin Williams, Mel Brooks, Jim Carey, Sharon Stone, Quentin Tarantino si chiar Madonna.

Pentru primavara acestui an, Eddie Izzard pregateste un turneu mondial ce se va numi Force Majeure si care va cuprinde nu mai putin de 25 de tari din Europa, Asia, Africa, bifand si aparitii in Statele Unite ale Americii, Noua Zeelanda si Australia. Cu aceasta ocazie, publicul roman va avea la randul sau sansa de a-l vedea live, pentru prima data, Eddie Izzard urmand sa sustina un spectacol pe 29 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele vor fi disponibile incepand de sambata, 9 martie, pe www.Myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la diferite preturi in functie de distanta fata de scena, respectiv 80, 100, 125, 150 si 200 lei.

Punchline.ro sunt abonaţi (şi citesc) newsletter-ul lui Eddie Izzard, de unde au aflat că britanicul vine la Sala Palatului pe 29 aprilie. Show-ul încă nu e listat pe site-ul oficial, aşa că apreciem mai multe detalii de la cine le are.

-via Andrei
Tags:

2 thoughts on “Eddie Izzard în România”

Leave a reply (we review all comments)