Sinapsa

  • by

După o lună de basm în care am visat cu ochii deschiși, revenim în realitate și dăm buzna-n educație. Începem, fără aiureală, o lună non-formală.

27 aprilie, Popa Nan 82, de la 20.30 și până ne-nvățăm minte. Ia cu tine extemporale sau cursurile alea banale, și hai în luna tematică și nouă, ne te mai face că plouă! Ridică mâna pentru invitație la noi@incubator107.com și vino cu gustare și 30 lei în ghiozdan, hai să facem un eveniment baban.

Plănuim să înțelegem photovoice și să-nvățăm din comunitate, ca să vedem ce schimbăm pe mai departe. Dezbatem educația Montessori și trezim vorbitorul din noi, căci avem ceva de spus, și-o facem frumos, fără război. Ne provocăm prin Teatru Forum și cunoaștem cercetași în “educația prin viață”, urmând să ne punem la cale sinapsele pentru proiecte educaționale. Și ca din abecedar, dezbatem și subiectul financiar.

Pe Pink Floyd dansăm în grup să ne inspire la heirup, ne lamulțiani între noi și The Amsterdams apoi. Răsfoim cărți vii și ne provocăm neuronii, prin jocuri crețe și debate și grafică pe bețe. Sunăm de ieșire și dansăm cu desăvârșire, și pornim în drumeție, spre mansardă, cum se știe. Facem foc pentru schimbare, și exact după plimare, ardem expemporale în ciuda educației formale. Totu-n joc, nimic în joacă și o iurtă-adjudecată, încheiem nocturna hoață cu-n corn și lapte dis-de-dimineață.

Tot un răsărit. Nonformal.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads