Shukar

  • by

Sambata 20 aprilie de la ora 20.00 trupa SHUKAR va sustine un concert extraordinar la Tête-à-Tête din Parcul Herastrau, (langa gradina Japoneza), Bucuresti. Povestea va incepe cu difuzarea filmului IAGALO regizat de Paul Tanicui.

Protagoniştii filmului sunt ţigani muzicanţi. Oamenii îi numesc ţigani iagale, adică focoşi, pentru că muzica lor are darul de a-i trezi pe toţi din amorţeală. Faima lor depăşeşte cu mult graniţele satului natal. Îi auzim vorbind cu mândrie despre admiratorii lor de peste hotare, printre care se numără staruri ca Johnny Depp si Vanessa Paradis. Ei sunt cei care l-au invatat pe Johnny Depp sa cante muzica tiganeasca pentru filmul Chocolat.

Paul Tanicui este producatorul primului disc Shukar, el fiind si cel care i-a descoperit pe Tamango, Napoleon si Clasic, dandu-le numele actual. Tot el e managerul Iagalo, taraf de lautari din Clejani, si de asemenea, producatorul primului lor disc realizat impreuna cu cei de la Zdob si Zdub in studioul acestora din Chisinau. Este absolvent al sectiei comunicare audio-vizuala din cadrul Facultatii de Film UNATC.

Dupa proiectia filmului va incepe concertul SHUKAR!!!

Intrarea este 15 lei

Tags:

Leave a reply (we review all comments)