Deschiderea sezonului de longboarding

Făcând abstracţie de afişul încărcat de atâtea elemente, vă propun o incursiune mai la firul ierbii – sâmbătă 20 aprilie.

Te invitam sa sarbatorim impreuna deschiderea sezonului de longboard printr-o iesire de grup pe traseul Piata Victoriei-Bulevardul Aviatorilor-Parcul Herastrau.

Traseul va incepe din fata Muzeului Antipa si va continua pe Bulevardul Aviatorilor unde ne vom opri pentru o sesiune de flat tricks & dancing. A doua oprire o vom face la intrarea in Parcul Herastrau, salutam riderii din skatepark si ne racorim la Terasa Baraka. A treia oprire va fi pe aleile de la ExpoFlora unde vom avea sesiuni de sliding & slalom.

Prin acest eveniment vrem sa ne cunoastem, sa ne imprietenim, sa invatam si sa progresam impreuna, sa promovam longboardingul ca sport si modalitate urbana de transport. Nu in ultimul rand vom incerca sa crestem vizibilitatea longboardingului printr-o actiune in masa.

Rugam participantii evenimentului sa poarte casca si echipament de protectie adecvat.

Cele mai bune evolutii in cadrul probelor de pe traseu vor fi premiate de www.prorider.ro cu produse si vouchere ce pot fi folosite in magazinul ProRider.

Tags:

1 thought on “Deschiderea sezonului de longboarding”

  1. A fost frumos! Cei din Brasov au fost super. Cei din Bucuresti au fost super. Sper ca longboard-ul sa devina un sport recunoscut! Altfel e clar si se vede cu ochiul liber, cei care il practica au conditie fizica excelenta, au trup frumos si sanatate. Ioana(19 de ani)

Leave a reply (we review all comments)