AUTOR – târg de bijuterie contemporană

  • by

Ajuns la cea de-a IX-a ediție, cel mai important târg de bijuterie de AUTOR din România va surprinde încă o dată publicul cu noile colecții realizate de designerii români din sfera contemporan-experimentală și va promova tinere talente ce vor fi prezente în premieră la acest eveniment.

Inaugurată anul trecut, din dorința de a susține designul românesc de produs, AUTOR va continua și la această ediție să dedice o secțiune specială creatorilor pasionați de designul de obiect. „Deși nu ne-am gândit să permanentizăm o secțiune de design de obiect, succesul înregistrat la ediția trecută ne-a făcut să continuăm și de data aceasta prezentarea unei selecții de design de obiect la etajul 1 al Sălii Dalles. Dorința nostra cea mai putenică este să formăm punți între cele două direcții de design, bijuterie și produs, pentru a găsi numitori comuni. Ca exercițiu de imaginație, ne putem gândi că bijuteriile pot fi expuse cu succes pe display-uri gândite de designerii de produs. Un join venture necesar la care ne dorim să contribuim activ”, declară Dan Pierşinaru, organizatorul evenimentului.

Târgul AUTOR este un eveniment bianual cu o ediție de primăvară și o ediție de toamnă. Ediția trecută a avut loc pe 3 și 4 noiembrie și a înregistrat un număr record de peste 3000 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)