420 în parc

Radio Republika Verde și Românii sunt Frumoși ne invită în Grădina Icoanei pe 20 aprilie la ora 4:20 (după amiaza, desigur)

E 4/20 și merită să-l sărbătorești! La ora 4:20’ am pregătit un flash mob despre care vă vom da detalii în curând sau … cine știe, poate chiar pe la 4:19’. Prietenii știu de ce.

Facem Warm-Up pentru Unite in Babylon (vezi ediția de anul trecut din Parcul Circului ) Pe 4/21/2013, în 30 de tări din lume, oamenii se adună și cântă în sincron pentru pace, iubire și unitate pentru toate ființele de pe Pământ.
Odată cu 4/20, pregătim împreună vibrația acestui frumos lanț al iubirii și fericirii din întreaga lume.

Cine a participat la acest Cerc al Păcii de anul trecut, știe deja lecția, cine nu, află acum ~ aduceți tot ce vă sună mai bine, chitări, djembe, zen tambour-uri, cazane, viori, fluiere, clopoței, tamburine, capace de oale, linguri, mandoline, acordeoane, voci și hai să ridicăm la cer prin puterea minunată a muzicii iubirea din inimile noastre și să o trimitem tuturor fraților și surorilor noastre de mai aproape sau mai departe, prin minunata curgere a sunetului. Veniți cu sufletul scăldat în soarele primăverii și ochii plini de stele la un Jam pentru Lumină, Pace, Iubire și Armonie Universală.

Facem Troc Shop – deja cunoscut de la evenimentele Românii sunt Frumoși de anul trecut. Aducem cu toți obiecte ~ de la cărti, jocuri, tablouri, până la nădragi sau pălarii pe care dorim să le dăruim celorlalți. Le agățăm pe sfoară “la uscat” să-și aleagă fiecare ce poftește și ne bucurăm ca am primit și-am dăruit.

Avem pregătite vreo 3-4 slack-line-uri numa’ bune de încălecat și Experimentat. Unii zic că în echilibru pe slack îți cureți mintea mai bine decât la meditație. Mare grijă însă! Unde nu-i cap, vai de picioare 😀

Show de improvizație cu Trupa Obligó – nu va obligă nimeni , însă o să vă obligați singuri că-s prea faini băieții.

Muzica o să cânte să ne-ncânte toata ziua pentru că Dj-ii, vor fi pe treaba la pupitru.

La Cercul Eco stăm la taclale și dezbateri câte în lună și în stele despre natura, santate, hrana vie si sanatate caci aici ne asteaptă:

  • Atelier marca Tabloul de Artă urbană Reciclată Interactivă cu Laurențiu Cernat, care a început acest proiect din iubirea pentru natură și dorința de a o proteja, îmbinând utilul cu plăcutul și creând astfel așa numitele Tablouri Urbane, din nimic altceva decât capete de sticle de plastic(cu capac), de 1.5 l-2 l. Laurențiu vă roagă să aduceți cât mai multe sticle de acest gen pentru finisarea în gașcă a unui astfel de tablou.
  • Cercul Verde amenajat pe chill, unde stăm comod la un smoothie de pepene galben cu ghimbir, ronțăim un măr și-un morcov și aflăm ce se mai petrece pe planeta asta și mai punem țara la cale în pace și cu bucurie. Că doar așa se fac lucrurile bine de la SINE.

PS – N-ai nevoie de portofel. Lucrurile cu adevarat bune nu costa decat un zambet de bucurie si un suflet cald.

În curând, anunțăm și alte surprize la iarbă verde, în Parcul Icoanei. On hold:

  • Terapie Manuala Japoneza all day long
  • Atelier de Permacultura
  • Atelier de Djembe cu Ikhaya Drum

Seara mergem în Club Guantanamo pentru prima întalnire a celor 2 soundsystem-uri autohtone: Kogaion Sound System & Irie Warriors Sound System

Tags:

Leave a reply (we review all comments)