Parametrica: expoziţia workshop-ului

  • by

Vă invităm miercuri, 17 aprilie, de la ora 20:00 la o seară cu imaginație, inovație și tehnologie într-o atmosferă relaxantă la Fratelli Espresso Bar.GensDuBien prezintă expoziția workshopului “How we can design something that we can’t imagine” un proiect Parametrica [digi fab school] www.parametrica.ro

Parametrica [digi fab school] și participanții workshopului vin să ne prezinte cum funcționează optimizarea în design printr-o expoziție a proiectelor lor după o săptămână de lucru alături de Santiago Martin, Expert inginerie generativă și design industrial.

Optimizare generativă, complexitate, parametri – pare destul de complicat pentru mulți dintre noi, nu? Haideți să vedem întâi ce înseamnă OPTIMIZAREA GENERATIVĂ.

Să ne gândim la GPS-ul pe care mulți dintre noi îl utilizăm în fiecare zi. El propune mai multe modalități de a ajunge într-un loc. Fie că iei în considerare cel mai scurt drum ca distanță sau ca timp, fie că vrei să ajungi la destinație trecând printr-un punct anume, GPS-ul încearcă să iți propună soluția optimă pentru tine. Rezumând într-o definiție mai pompoasă, optimizarea poate fi alegerea și aplicarea unei soluții optime din mai multe posibilități, luând în considerare o serie de parametri inițiali.

Hai să vedem ce înseamnă parametri…. Sau mai bine nu, căci puteți afla miercuri seara direct de la echipa Parametrica [digi fab school] mai multe detalii despre proiectele lor experimentale.

Pentru mai multe detalii, vă puteți adresa la gensdubien@gmail.com sau 0727 929 583 (Daniel Simion).

Tags:

Leave a reply (we review all comments)