Conexiuni Arbitrare

  • by

Acuarela prezintă luni, 15 aprilie, orele 20:00, un performance experimental de muzică, dans și poezie, sau, mai bine zis, un om care cântă și un șoricel care dansează. Pentru o oră și jumătate trei artiști se întâlnesc în mansarda Acuarela pentru a corobora și colabora. Se vor juca și vor accepta ceea ce apare între ei în acel moment, ceea ce poate fi predictibil sau nu într-o acțiune comună.

“In the gap between what you each agree with, and what you disagree with, is a place where you might discover something new”. Jonathan Burrows

Elena Copuzeanu este artist visual și performer. Are expoziții de tehnică mixtă și multimedia în București, Berlin, Zurich, New York. Din 2009 începe o serie de acțiuni performative care devin principala motivație artistică. În 2011 co-inițiază proiectul Fragmentarium finanțat de AFCN.

Vlaicu Golgea, compozitor și performer, are o discografie de peste 30 de titluri editate în țară și în stăinătate. Își desfășoară activitatea muzicală în diferite sectoare ale artelor sincretice: muzica de teatru, film documentar, lung și scurt metraj, instalații multimedia și performance-uri. A compus coloanele sonore la peste 50 de producții teatrale, în anul 2009 fiindu-i acordat premiul Uniter pentru muzica de teatru.

Mugur Grosu este poet, publicist și artist vizual. Produce o serie de acțiuni performative, instalații și happening-uri. Fondează împreună cu Mircea Țugulea Asociația Arte/Litere ASALT, apoi alături de Victor Scoradet Fundația ParteR și Teatrul Arca. Între 2007 și 2008 este redactor-șef adjunct al revistei Tomis, grafician la revista Kamikaze și la Institutul Polonez din București.

Mihaela Crețescu este cea care a creat costumele pentru performance. În mod autodidact și cu pasiune și-a creat un stil propriu și ușor de recunoscut: haine șifonate manual din grijă pentru reducerea resurselor de energie electrică. Opțional se pot și călca, astfel hainele revin la volumul maxim – geometrice, heterotopice

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.