Festivalul E-Motional: corpuri și orașe în mișcare

  • by

În perioada 12-14 aprilie are loc la București evenimentul final al proiectului E-Motional Bodies & Cities – “Festivalul E-Motional: corpuri și orașe în mișcare”, organizat deFundația Gabriela Tudor în parteneriat cu Centrul Național al Dansului București, la Muzeul Național de Artă Contemporană și ZonaD – studio Paradis Serial.

În cadrul mini-festivalului vor avea loc o serie de vernisaje de instalații foto-video, evenimente și prezentări publice dedicate procesului de cercetare artistică E-Motional, spectacole de dans contemporan din România, Letonia, Cipru, și Turcia, dintre care două co-producții internaționale ale proiectului prezentate în premieră, precum și două mese rotunde dedicate proiectelor europene și colaborării artistice la nivel internațional. Festivalul aduce împreună peste 40 de artiști și profesioniști ai dansului participanți în program, invitați din țările proiectului – România, Irlanda, Letonia, Cipru, Marea Britanie, Turcia, precum și din Portugalia, Olanda, Japonia și SUA.

Festivalul este susținut financiar prin programul Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene și de către Fundația Culturala Europeană (Amsterdam) în cadrul proiectului E-MOTIONAL Bodies & Cities.

E-MOTIONAL este un proiect de Cosmin Manolescu și Ștefania Ferchedău. Programul complet pe evenimentul de Facebook.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)