Kumm

  • by


KUMM – Violent Monkey

Joi 11 aprilie KUMM revine in Control intr-o noua formula, cu Oigan in postura de solist si o multime de piese noi care vor fi incluse pe cel de-al 6lea album al trupei. Seara debuteaza cu invazia unei specii proaspat aparute pe scena muzicii alternative romanesti: Violent Monkey.

Intrare: 15 lei

Ca sa nu mai intoarcem filele istoriei KUMM din cei 16 ani de activitate, va povestim cate ceva despre planurile si proiectele initiate de trupa clujeana anul acesta. Incepand cu 2013, KUMM va activa in formula de cinci membri, Oigan (Eugen Nuțescu) luand locul fostului vocal, Cătălin Mocan. Show-ul din Panic! va fi completat de o prezenta feminina, Călina.

Pentru KUMM primavara aduce multa munca de studio, odata cu pregatirile pentru lansarea celui de-al al șaselea album, ce va fi inregistrat in aceasta noua componenta. Pana in prezent, KUMM a lansat cinci albume de studio (Moonsweat March, Confuzz, Angels & Clowns, Different Parties, Far From Telescopes).

KUMM inseamna:

  • Eugen Nuțescu – voce, chitară
  • Mihai Iordache –saxofon
  • Kovacs Andras – clape
  • Uțu Pascu – bas
  • John Ciurea – tobe
  • Invitat special – Călina

Pentru ca oamenii au invatat sa isi ascunda prea bine trairile, apelam la o ruda mai sincera si mai expresiva: Violent Monkey. Maimuta se misca pe muzica lui Christian (voce si chitara), Mihai (bass, voce, synth) si Boddy (tobe). Ei imita tot ce aud, reinterpreteaza si recompun cantece pline de energie si forta pe care ai impresia ca le-ai mai auzit pe undeva.

Sound-ul este o joaca serioasa de acorduri si influente (motown, funk, electronic si hardcore), un atac sonor fara rele intentii, cu scopul de a supune urechea, probabil asta place si unei maimute. Ne gasim acolo unde ne poarta undele.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)