The Eyes Have It

  • by

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat
Pe 10 aprilie cu THE EYES HAVE IT, in concert

Miercuri pregatim din nou o Alternativa compusa din ce suna mai proaspat pe scena locala si universala de rock independent. Dintre eroii autohtoni urca pe scena THE EYES HAVE IT – trupa mai mult sau mai putin newcomer, inspirata de alternative, metalcore, post-hardcore si nu metal. Dupa 22:00.

The Eyes Have It au intrat prima oara intr-o sala de repetitii impreuna in octombrie 2010, iar la formula actuala de cinci melomani incurabili – Dan, Radu, Adi, Matei si Alex – au ajuns in prima parte a lui 2011. De atunci au scris piese, au sustinut live-uri in El Grande Comandante (cu Arkham), Damage Club (cu Arkham si Ura de Dupa Usa), E…Varza (cu Aeon Blank) si Iron City (cu Flesh Rodeo), s-au apucat de un demo si cel mai important, si-au definit sunetul actual ca fiind o combinatie de pasaje agresive si melodice, de riff-uri cu refrene puternice si versuri personale.

Dupa concert, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Iar ca sa mearga mai bine concertele, sa intre mai bine riff-urile si sa tinem mai bine ritmul, in fiecare miercuri in Expirat berea si shoturile au pret special. Te asteptam cu Grolsch la 6 lei si Tequila la 5 lei shot-ul (cu tot cu sare, lamaie si cele necesare).

Ora: 22:00
Intrare libera. Support your local bands!
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Tags:

Leave a reply (we review all comments)