SoNaked Live

  • by

SoNaked – live act
Afterparty cu Brutus! ( 50% bar discount, dupa ora 22.00)

Intrare libera.

Infiintata in mai 2011 de Alexandru Ispas (voce, chitara) si Silviu Ciubotaru (tobe), SoNaked este o formatie de rock alternativ din Bucuresti si nu titlul unei reviste glossy pentru adulti, cum poate ati crede la prima vedere.
Componenta trupei s-a largit treptat prin venirea lui Mihai Poască la chitara și a Ginei Teslaru la bas.

Dupa ce le-a devenit evident ca formula e potrivita, eforturile lor au luat o forma clara: playlist propriu, un mesaj de transmis si concerte. Si pentru ca mesajul isi atinge cel mai bine scopul in limba nativa, undeva prin iarna au decis sa-si rescrie toate versurile pieselor din engleza in romana.

Stilul SoNaked poate fi caracterizat cel mai bine ca rock alternativ clasic, cu ritmuri punctate de tobe si bas, o chitară ritmica in opozitie cu una solo și o voce brutală pe alocuri, răgușită.

Prima cântare a avut loc cu ocazia unei petreceri memorabile la fabrica Pionierul, ce a lăsat urme pană și în mass-media cool de la noi… Insa debutul oficial a fost în decembrie 2012, când SoNaked si The Nuggers au impartit scena cu ocazia lansării scurt-metrajului Waste, produs de StudioSet.

Pentru 2013, SoNaked își propun să concerteze suficient încât albumul lor de debut să fie așteptat de cât mai mulți ascultători, radioascultători sau nebuni de legat.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.