O lună în Thailanda

  • by

Luni 8 aprilie, Control gazduieste proiectia lungmetrajului ”O lună în Thailanda”, regizat de Paul Negoescu. Dupa petrecerea de lansare a filmului de la sfarsitul anului trecut, Parada Film revine in Control pentru o seara de proiectie.

Cluburile din Ibiza au intrat in cinematografe cu ”It`s all gone Pete Tong”, cele din Berlin prin ”Berlin Calling”; nu puteam sa ramanem nici noi pe dinafara. Circuitul de party din Bucuresti a intrat in cadru prin lungmetrajul de debut al regizorului Paul Negoescu. – Ziarul Energiea

Open doors: 19.30 h/ Sala Berlin
Intrare: 5 lei
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr.4

“O luna in Thailanda” spune povestea lui Radu (Andrei Mateiu) care, in noaptea Anului Nou, descopera ca nu e multumit de viața lui sentimentala si decide sa se desparta de prietena sa, Adina (Ioana Anastasia Anton). Porneste intr-o calatorie prin cluburile si petrecerile bucurestene in cautarea fostei iubite (Sînziana Nicola). Dar este oare ea femeia de care Radu are nevoie cu adevarat?

Din distributie mai fac parte actorii: Tudor Aaron Istodor, Raluca Aprodu, Victoria Răileanu, Ionuț Grama, Sabina Posea, Bogdan Cotleț, Ștefan Munteanu, Simona Ghiță.

Trailer.

Paul Negoescu a participat anul acesta, cu debutul său – “O lună în Thailanda” – la Festivalul International de Film de la Veneția, Festivalul International de Film Francofon de la Namur, in Competitia “Emile Cantillon”, la Festivalul de Film de la Zurich in competitia oficiala si la Festivalul Noului Cinema de la Montreal, in selectia internationala. Regizorul a realizat si scurtmetrajele, “Orizont”, “Târziu”, “Renovare” si “Derby”, care au fost selectionate la Festivalul International de Film de la Cannes, in sectiunea Semaine de la Critique, Festivalul International de la Berlin in 2008, 2009 si respectiv 2010, iar ultimele doua au fost nominalizate pentru Premiile Academiei Europene de Film. Paul Negoescu este asistent universitar la UNATC – catedra Regie film, director artistic al Festivalului Timishort si castigator a numeroase premii internaţionale.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)