Divertis revin pe scenă după zece ani

Nu e neapărat genul de eveniment pe care îl găsim de obicei pe Feeder, dar merită să ne amintim de Divertis de dragul vremurilor de la începutul anilor nouăzeci.

Dupa mai bine de un deceniu de la ultima aparitie live, cel mai cunoscut grup umoristic din Romania revine pe scena, in fata publicului. Fostii membri ai grupului Divertis isi propun sa retraiasca alaturi de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratand subiecte actuale cu satira eleganta si umor inteligent si, desigur, cu maturitatea acumulata in cei 30 de ani de cariera. O prima reprezentatie va avea loc chiar primavara aceasta, pe 31 martie, la Sala Radio din Bucuresti, sub numele Distractis Show – Nemuricii, intr-o productie Emagic.

Intr-o lume in care canalele TV sunt supuse constant tabloidizarii, fostii membri Divertis – reuniti sub numele de Distractis – se intorc pe scena, readucand scheciurile inteligente aproape de public. Va fi o reintoarcere la stilul care i-a consacrat pe Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu, transformandu-i in cel mai indragit grup umoristic al scenei romanesti. Distractis Show – Nemuricii va fi asadar o reiterare a show-urilor care umpleau pana la refuz salile de spectacol la inceputul anilor ’90, inainte ca grupul sa-si mute „sediul central” pe canalele tv.

Reintoarcerea la show-ul live, cu glume inteligente si scheciuri bine gandite, la umorul in stare pura, nealterat de mondenizarea dusa la extrem a televiziunilor de acum, reprezinta reteta pe care cei opt comedianti si invitatii lor supriza o pregatesc pentru acest an. In lumea talent-show-urilor, Distractis ramane asadar acelasi Chef de 5 stele care combina inspirat satira politica cu umorul elegant, spontan, improvizat, asezonandu-le cu episoade proaspete ale vesnicei lupte impotriva prostiei si servindu-le cu garnituri de rasete si aplauze, respectand mereu reteta Divertis: „Intotdeauna creierul MARE va rade inaintea creierului MIC sau foarte MIC”.

Anul acesta, Distractis isi asteapta publicul la prima reprezentatie a noului spectacol de comedie intitulat Nemuricii, care aduce in prim plan aceste fapturi mitice din folclorul urban, jumatate om, jumatate ras, ce intra in mintea oamenilor si provoca crize zdravene de amuzament. Nemuricii intruchipati de Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Valentin Gora, Doru Parcalabu si Silviu Petcu isi pregatesc invazia pe 31 martie, la Sala Radio din Bucuresti, in cadrul unui eveniment organizat de Emagic.

Detalii despre biletele pentru spectacol vor fi facute publice in curand.

Tags:

1 thought on “Divertis revin pe scenă după zece ani”

  1. Pingback: BLOGURI: Articole pe care le recomand - 11 februarie 2013

Leave a reply (we review all comments)