Komunitas Party

Dupa ani de hoinareala virtuala, in care am activat pe zeci de bloguri, avem in sfarsit un site functional, care le aduna laolalta pe toate, alaturi de alte resurse interesante. Bine, bine, siteul nu e gata 100%, dar informatiile esentiale sunt deja accesibile, iar noi nu mai avem rabdare, asa ca, daca doriti, puteti sa aruncati un ochi aici: www.asociatia-komunitas.ro.

Un site cat 7 ani de munca, pe care il inauguram cu un party reggae-funk, la care invitam voluntarii si colaboratorii nostri trecuti, prezenti si viitori! Totodata, deschidem portile pentru prietenii sau simpatizantii Komunitas, dar si pentru cei ce vor sa ne cunoasca!

Bineinteles noul site este doar o scuza; dupa „hard working days&nights” vrem sa ne mai si distram!

Atmosfera reggae-funk se va intersecta cu conceptul nostru de party comunitar-daruim si impartim bunataturi home-made si speram sa ne uluiti cu propriile voastre creatii! Am auzit un zvon cum ca deschiderea petrecerii se face cu ciocolata de casa si sangria proaspat preparate!

Muzica o asiguram noi, prin intermediul conexiunii italiene de la Bucuresti: Luigi Grifone si Massimo Brigante, feat. DJ-ii rezidenti si extrem de talentati ai radioului alternativ Groove On: UFE si Joe.

Locatia: studioul Groove On, strada Liveni nr 4

Tags:

1 thought on “Komunitas Party”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.