Asta-i tinereţea noastră

  • by

Sambata 30 martie de la ora 19 la Godot Cafe-Teatru se joacă piesa “Asta-i Tineretea Noastra”

Dupa Kenneth Lonergan
Rezervari la 021 31 61 682 / 0736 414 244, Pret bilet: 30 de lei

Cu: Paul Ipate, Ioana Blaj, Conrad Mericoffer
Regia: Radu Iacoban
Scenografia: Ana Ularu
Durata: 80 de minue, fara pauza
Genul Spectacolului: Comedie

Trei tineri se maturizeaza intr-o noapte. Pe scurt, aceasta este povestea acestui spectacol. Dennis, Warren si Jessica se intalnesc accidental intr-o noapte de martie si printr-o suita de intamplari hazlii intampina zorii diminetii cu verticalitatea unor oameni maturi. Poti sa o numesti lectie de viata, poti sa-i spui intamplare, oricum ai formula-o, ceea ce ramane e vacarmul, pasiunea, nervul cu care trei pusti intra pe drumul anevoios si plin de capcane pe care ni-l ofera viata. Dennis e fiul unui pictor faimos, Warren e fiul unui afacerist, Jessica provine dintr-o familie instarita si , cu toate astea, nici unul nu e sigur de viitorul lui..
Spectatorul va rade de fanfaronadele lui Dennis, de gafele interminabile ale lui Warren, de paranoia inexpilcabila a Jessicai. Va rade si se va sensibiliza deoarece situatiile propuse in acest spectacol contin elemente ale tineretii fiecaruia dintre noi.

“Tineretea e singurul lucru pe care merita sa-l ai”. Asta ne spune Oscar Wilde, iar personajele acestui spectacol vor transpune scenic aceasta idee militand frenetic pentru sustinerea, protejarea si mentinerea celei mai frumoase dintre calitatile spiritului uman : TINERETEA.

Mesajul spectacolului e continut in titlul sau. Vorbim despre tinerete – tineretea personajelor care apar in suita dramatica si tineretea spectatorilor care urmeaza sa-i vada. Productia de la Godot propune spectatorului o ora si jumatate de haz si lacrima. Vor rade cei tineri pentru ca se vor recunoaste si vor plange cei mai in varsta pentru ca isi vor aminti…Exact cum se intampla in viata.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)