Red Light Shakespeare

  • by
  • March 29, 2013March 27, 2013

Regia: Alexandra Popescu
Scenografia: Maria Nicola
Muzica live: Rain Dogs

The “Red Light Shakespeare” Project este un spectacol pus la cale in urma unor fantezii nascute la niste pahare de sampanie. Nu este neaparat o piesa de teatru, cat bucuria de a intruchipa fantezii mai mult sau mai putin cuminti. Este rezultatul a 28 de zile de pauza in care 6 fete si-au pus dorintele teatrale pe versurile lui Shakespeare si pe muzica baietilor de la Rain Dogs.

Am adus la viata o Julieta care emana sexualitate prin toti porii in felul ei ingenuu. Atat de ingenua cat poate fi Smaranda Caragea in costum de scolarita, petale de trandafir si tot tacamul. O scorpie, o Catarina pe care orice barbat ar lasa-o sa-l lege de toate caloriferele din casa si pe care o udam pana la piele numai asa, pentru ca arata fenomenal. O scorpie care stie sa guste si bucuria de a se supun. O Theodora Stanciu de la care nu te vei putea abtine. O doica tanara, cum numai cele mai nastrusnice vise pot inchipui, care depaseste cu mult tiparele realitatii si de la care Julieta sigur a mostenit bucuria pentru jocul de-a faneziile. O Xing Elena Ling pe care o imbracam sumar cu inimioare din latex negru. Si nu in ultimul rand o sotie, o Adriana din Comedia Erorilor, la care nici Shakespeare nu se astepta, in care clocoteste dorinta. Genul de sotie care te asteapta cu cina perfecta, pe tocuri, goala. O Alexandra Salceanu pe care nu o vei uita curand si datorita careia pun pariu ca multe doamne vor simti nevoia sa isi schimbe tinuta in care isi asteapta sotii☺

Maria Nicola s-a ocupat de scenografie pentru a reda toate extravagantele noastre erotice. Si nu oricum, ci pe tocuri de 12!

Cireasa de pe tort, capul nebuniilor, cea care le tot impingea pe fete sa se dezbrace, sa manance trandafiri, sa se unga cu sampanie…si altele – Alexandra Popescu, zisa si Zana Cireselor, care a regizat piesa si a adaptat textele lui Shakespeare.

P.S.: datorita caracterului usor erotic al reprezentatie noastre, al faptului ca vrem sa atatam simturile, misterul si sa nu ne “vindem” decat in confortul intimitatii nu putem gazdui mai mult de 50 de spectatori pe reprezentatie. In acest sens va rugam sa va faceti rezervare la numarul de telefon de mai sus. Si sa ne ingropati in flori, urale si atentii de ordin material la sfarsitul reprezentatiei☺

Donatie recomandata: 30 ron
Rezervari: 0721 133 238 sau 0722 352 289 (intre 10.00-22.00)

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads